+31 (0)74 8526444 / 06-31912033 villabeldershoek@gmail.com
ontdek Twente B&B Villa Beldershoek Hengelo

 

Honden zijn welkom

Honden zijn in overleg welkom, houdt er wel dat ze moeten traplopen. De Hortensia bevindt zich op de eerste verdieping, de Roos en de Vlinder op de tweede. 

Andere huisdieren zijn helaas niet welkom.

Onze hondengasten mogen niet in de eetkamer komen.

Waneer jij en je viervoeter inchecken, zorgen wij voor drink/voerbakken, een kluifje en informatie over de uitlaatplekken in de buurt.

Wanneer je je hond mee wilt nemen, dien je dit bij de reservering aan te geven. Geef dan alsjeblieft door om wat voor hond het gaat, hoe groot de hond is, de naam en andere bijzonderheden.

Wij hebben speeltjes en snoepjes en zouden graag een foto van uw hond willen nemen voor ons hondengastenboek.

 

Gezondheid vinden we erg belangrijk
Zorg er alsjeblieft voor dat je hond voldoende gevaccineerd is, voor je komt logeren.

Gedraag je zoals je je thuis ook gedraagt
Onze hondengasten dienen goed gesocialiseerd te zijn en goed te luisteren naar de baasjes. Ons personeel heeft het recht om luidruchtige, opgevoede honden die rommel maken en hun baasjes te verzoeken te vertrekken bij overlast. Dit is zonder waarschuwing en zonder teruggaaf van betaalde overnachtingskosten.

Home alone
Het kan best spannend zijn om ergens anders te gaan logeren. Zeker als je baasjes je even alleen laten om te gaan ontbijten. Maar maak je geen zorgen, het personeel heeft hun telefoonnummer, mocht je ze nodig hebben.
Maar onthoud: Niet blaffen!
Voor een langere tijd mogen de baasjes je niet alleen op de kamer laten.

Shit happens
Zorg ervoor dat je baasjes je ontasting opruimen. Zakjes hangen bij de ingang van de B&B en de container waar deze zakjes in mogen staat naast de garage. Als je onverhoopt een ongelukje hebt op de kamer, informeer dan zo snel mogelijk de eigenaren.

Slapen
Slapen op het bed van je baasjes is helaas niet toegestaan. Je mag wel je eigen bedje of mandje meenemen. Mocht je je knuffel of dekentje vergeten zijn dan hebben wij die natuurlijk ook voor je.

Overige zaken:
Per verblijf per hond rekenen we 20 euro extra. Dit is in verband met extra schoonmaakkosten, zodat we de kamers fris en schoon houden voor de honden en hun baasjes en de andere gasten. De baasjes zijn verantwoordelijk voor alle ongelukjes die gebeuren. Mocht er onverhoopt iets beschadigen of kapot gaan, dan worden de herstel- of reparatiekosten verhaalt op de baasjes.

Contact opnemen

Heb je vragen stel ze dan gerust. Dat kan via e-mail, telefoon of het contactformulier.

Pruisische Veldweg 254
7552 AE Hengelo (Overijssel) Nederland

+31 (0)74 8526444 / 0631912033

Volg ons op:

Certificering:

Stel je vraag

© 2019 Villa Beldershoek | Website gemaakt door Care-align Webdesign